Umeå Scoutkår äger en släpvagn med skåp. På sikt är den tänkt att användas för att förvara material för verksamheten på Gammlia, men tills att vi hittar en parkering har styrelsen beslutat att den ska vara tillgänglig för ledare, funktionärer och övriga medlemmar att använda.

Regler för användning:

  1. Boka släpvagnen i dess kalender på Google inför användning (se nedan).
  2. Scoutkårens verksamhet går först. En bokning av en medlem kan alltså avbokas för att släpvagnen behövs i verksamheten.
  3. En aktiv ledare/funktionär lånar släpvagnen gratis. Råkar du ut för en olycka betalar du kostnaden för kårens självrisk (1 500 SEK och uppåt).
  4. En medlem eller förälder till medlem som inte är aktiv som ledare/funktionär lånar släpet till motsvarande halva priset som OKQ8s största släp (Kåpa 9-11 m3 https://www.okq8.se/hyrbil/hyra-slap/matt/). Råkar du ut för en olycka betalar du kostnaden för kårens självrisk (1 500 SEK och uppåt).
  5. Ska du köra släpvagnen längre än 15 mil från Umeå behöver du få ok från någon i styrelsen.

Bokning

Bokningen görs på samma sätt som våra lokaler och scoutstugan. Logga in på Google Kalender på ditt kårkonto, skapa en kalenderaktivitet, till höger under Rum väljer du släpvagnen. Skriv ditt namn i bokningen så vi snabbt ser vem som har bokat. Kom ihåg att din privata bokning kan komma att bokas av om någon verksamhet behöver släpvagnen. Har du inte ett kårkonto sker bokningen genom att du mailar till info@umeascoutkar.se. Betalning sker efter användning till kårens BankGiro 563-4753 eller Swish 123 592 01 11. Märk betalningen med SLÄPVAGN och ditt namn.

Du ser när släpvagnen är bokad nedan:

Tekniska data

Registreringsnummer: CAR74E
Längd, utvändigt: 400 cm
Längd, lastutrymme: 260 cm
Höjd, utvändigt: 220 cm
Höjd, lastutrymme 155 cm
Bredd, utvändigt: 200 cm
Bredd, lastutrymme: 150 cm
Max lastvikt: 390 kg
Tjänstevikt: 360 kg
Totalvikt: 750 kg